[Barcelona-free-software] Carta de suport CommonsCloud.coop a Barcelona - impulsem

Hola CommonsCloud hola at commonscloud.coop
Wed May 5 10:05:21 CEST 2021


Hola, 
us volíem demanar si ens podeu fer una carta de suport per la proposta "Impulsem CommonsCloud.coop a Barcelona" que presentem a la convocatòria de subvencions "Impulsem el que fas". La proposta la presentem avui, però s'hi pot afegir documentació addicional en els propers dies. 

CommonsCloud.coop és un projecte d'eines tecnològiques amb programari lliure (oficina, correu, videoconferència, formularis, calendari, fòrums, gestió econòmica i de projectes) que volem fer sostenible per les quotes de les entitats i persones sòcies que mancomunen el servei. Però en la fase de creixement fins a aquest punt ens calen altres vies d'ingressos complementàries. La subvenció de l'Ajuntament de Barcelona ens permetria continuar el ritme d'activitat i fer un esforç de difusió i creixement de la massa social en els barris de la ciutat. En aquesta fase volem focalitzar l'atenció en tres districtes: Nou barris, Ciutat Vella i Sant Martí. 

Us adjuntem un model de carta que podeu descarregar, adaptar si voleu, signar i enviar-nos-la: https://oficina.commonscloud.coop/s/qT9bW6iko5N6TAX 
En cas de rebre la subvenció també ens agradaria poder contactar-vos per si ens podeu ajudar a connectar amb el teixit econòmic i associatiu del barri. 

Podeu trobar més informació del projecte a la web: https://www.commonscloud.coop 

Per qualsevol aclariment quedem a la vostra disposició per parlar-ne. 

Gràcies per endavant. 

David Gómez | femProcomuns.coop 
Equip CommonsCloud.coop 


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bcnfs.org/pipermail/barcelona-free-software/attachments/20210505/5fe01cde/attachment.htm>


More information about the Barcelona-free-software mailing list