[Barcelona-free-software] Carta de suport CommonsCloud.coop a Barcelona - impulsem

Aleix Pol aleixpol at kde.org
Wed May 5 17:06:58 CEST 2021


Algú veu algún problema en signar això?

On Wed, May 5, 2021 at 10:05 AM Hola CommonsCloud
<hola at commonscloud.coop> wrote:
>
> Hola,
> us volíem demanar si ens podeu fer una carta de suport per la proposta "Impulsem CommonsCloud.coop a Barcelona" que presentem a la convocatòria de subvencions "Impulsem el que fas". La proposta la presentem avui, però s'hi pot afegir documentació addicional en els propers dies.
>
> CommonsCloud.coop és un projecte d'eines tecnològiques amb programari lliure (oficina, correu, videoconferència, formularis, calendari, fòrums, gestió econòmica i de projectes) que volem fer sostenible per les quotes de les entitats i persones sòcies que mancomunen el servei. Però en la fase de creixement fins a aquest punt ens calen altres vies d'ingressos complementàries. La subvenció de l'Ajuntament de Barcelona ens permetria continuar el ritme d'activitat i fer un esforç de difusió i creixement de la massa social en els barris de la ciutat. En aquesta fase volem focalitzar l'atenció en tres districtes: Nou barris, Ciutat Vella i Sant Martí.
>
> Us adjuntem un model de carta que podeu descarregar, adaptar si voleu, signar i enviar-nos-la: https://oficina.commonscloud.coop/s/qT9bW6iko5N6TAX
> En cas de rebre la subvenció també ens agradaria poder contactar-vos per si ens podeu ajudar a connectar amb el teixit econòmic i associatiu del barri.
>
> Podeu trobar més informació del projecte a la web: https://www.commonscloud.coop
>
> Per qualsevol aclariment quedem a la vostra disposició per parlar-ne.
>
> Gràcies per endavant.
>
> David Gómez | femProcomuns.coop
> Equip CommonsCloud.coop
>
>


More information about the Barcelona-free-software mailing list